Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder

12 jun, 2020 | Nyheter | För ett bättre boende |

Bättre koll på städning med signering

Våra trapphus och tvättstugor städas regelbundet. Sedan årsskiftet kan du som hyresgäst se när den senaste städningen är utförd genom signeringslappar, och då även ha koll på när nästa städning kommer att göras.

Städning av våra trapphus och tvättstugor utförs regelbundet, en gång varje vecka. I trapphus med hiss städas det på entréplan och i hissen två gånger varje vecka. Sedan årsskiftet signeras den senaste städningen i trapphus och tvättstugor. Signeringen finns vid informationstavlan i trapphus samt innanför entré till tvättstugor. Där står det tydligt när den senaste städningen gjordes.

Signeringslapparna är framtagna efter synpunkter i hyresgästenkäten för att på så sätt förbättra städningen och säkerställa att städningen görs regelbundet. Vi har fått hjälp av engagerade hyresgäster i ett antal kvarter där vi testat signering vilket resulterade i att vi infört signeringslappar i alla våra trapphus och tvättstugor. Mer om det kan du läsa i vår webbnyhet från 2019.09.23.

> Hyresgäster engagerade för bättre trapphusstädning

Ständiga förbättringar

Vi arbetar ständigt för att förbättra boendemiljön, både inomhus och utomhus. Kom ihåg att meddela oss om du ser något som vi behöver justera eller åtgärda, så att alla våra miljöer är välkomnande.

Genom att delta i vår enkät som kommer varje år hjälper du oss ytterligare att förbättra ditt boende. Att tydliggöra när städningen är utförd är förslag som vi fått till oss i hyresgästenkäten och har bidragit till denna förbättring. Tack! 

Ta gärna del av fler förbättringar vi utfört utifrån de svar och synpunkter vi får från hyresgästenkäten och när du som hyregäst hört av dig med kloka tankar och idéer för just ett bättre boende.

> För ett bättre boende (länk till webbsidan)

  • Google+