Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder

27 nov, 2018 | Nyheter |

Vinnare av månadshyra

Efter att alla enkätsvar i vår hyresgästundersökning kom in valdes slumpmässigt hundra deltagare ut som fick möjligheten att delta i tävlingen om att vinna en av tre månadshyror. Anna, Karin och Ann-Christin är alla vinnare tack vare att de deltog i vår hyresgästundersökning 2018.

Anna har varit hyresgäst hos oss i lite mer än fem år och flyttade till Växjö från Jönköping för jobbets skull. Hon trivs jättebra med sin lägenhet som ligger på Öster. - Läget är toppen, säger Anna. Hon tvekade aldrig på att svara på enkäten och det är självklart för henne att vara med och påverka till att något kan bli bättre.

Karin är student och bor i en egen lägenhet på Campus. Hon har tidigare hyrt i andra hand men fick inför hennes andra års studier ett förstahandskontrakt. Även Karin tycker att läget är det bästa med hennes lägenhet. Den fria månadshyran lockade henne att fylla i enkäten. Det är vi glada för ­- och även Karin!

Ann-Christin har bott i sin nuvarande lägenhet i drygt sex år. Hon bor på Araby-området. – Området och grannarna trivs jag jättebra med, säger Ann-Christin som bor med sin lille hund. - Jag träffar alltid någon då jag är ute och rastar hunden vilket är trevligt och trivsamt, fortsätter hon. Ann-Christin har alltid svarat på våra hyresgästundersökningar men aldrig trott att just hon skulle vinna.

Resultatet på hyresgästenkäten kan du läsa här!

  • Google+