Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder

1 jul, 2020 | Nyheter |

VA-arbeten i stadsdelen Norr

I augusti fortsätter Växjö kommun arbetet med att renovera markledningar för dricksvatten i stadsdelen Norr. Arbetet utförs för att det även i fortsättningen ska finnas dricksvatten av bra kvalitet.

Etapp 1, det pågående förberedande arbetet i Gamla Norrvägen, beräknas vara klart i början av juli 2020.

Etapp 2 – från början av augusti till mitten av augusti 2020 – Förberedande arbete i korsningen Kristina Nilssons väg/Framnäsvägen.

Etapp 3 – från mitten av augusti till mitten av oktober 2020 – VA-arbete pågår längs Gamla Norrvägen, Framnäsvägen och Prebendevägen.

Påverkan under byggtiden

Arbetet innebär grävarbeten i gatan och det påverkar framkomligheten. Följ skyltningen i området och var extra uppmärksam i trafiken! I samband med omkopplingsarbeten behöver vattnet tillfälligt stängas av. Det betyder att du som bor eller arbetar på de berörda adresserna under korta perioder blir utan vatten.

Sms om störningar på vatten

För att informera om vattenavstängning kan kommuen använda sms. Läs mer på www.vaxjo.se/driftsms

När vattnet kommer tillbaka

Efter att vattnet har varit avstängt kan det vara missfärgat. Spola kallvatten några minuter så försvinner det. Vid frågor hänvisar vi till Växjö Kommun, via e-post: info@vaxjo.se eller telefon 0470-410 00 dagtid (kl 07.30-16.00) och 0470-77 78 99 övrig tid vid akut händelse (jourtelefon).

  • Google+