Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder

23 jan, 2019 | Nyheter |

Ny felanmälan och ännu bättre service!

Som en viktig åtgärd för att vi ska kunna ge bättre service till dig byter vi idag system för hela verksamheten. Hur påverkar det då dig? En del saker kommer du att märka mer än andra. Till en början kan sådana här systembyten såklart innebära en del barnsjukdomar och i det ber vi om din förståelse. Överlag hoppas vi att du märker att vi hela tiden jobbar för att kunna ge dig ännu bättre service! 

Ange ditt personnummer, tack! 

När du ringer till oss kommer vårt telefonisystem från och med idag be om ditt personnummer för att vi ska kunna hjälpa dig snabbare. Hos oss öppnar sig då ditt kundkort direkt och *vips* så har vi sparat tiden det skulle tagit för oss att leta upp dig i systemet. 

Vill du ha mail, SMS eller brev? Nu kan du välja!  

Det nya systemet möjliggör att du som hyresgäst kan välja hur du vill att vi ska kommunicera med dig (mail, SMS eller brev). Snart kommer du själv att kunna ange det på Mina sidor. I väntan på det kan du höra av dig till oss med ett mail till info@vaxjobostader.se eller genom att ringa oss så lägger vi in det i systemet direkt. 

Nytt system för oss internt 

I vårt nya system hanterar vi bland annat felanmälningar och övriga synpunkter från dig som hyresgäst. Vi ser mycket framemot att börja jobba med systemet och hoppas att du så småningom ska märka hur det gör att vi kan hjälpa dig bättre och snabbare.  

Ny felanmälan för dig 

Från och med den 23/1 tar vi bort felanmälan från Mina sidor för att förbereda för en ny, mycket bättre och enklare felanmälan i en helt ny Mina sidor. Det gör att du under en övergångsperiod istället får maila eller ringa in din felanmälan. Du når oss på info@vaxjobostader.se eller 0470-59 90 00.  

Vill du bli betatestare? Om du vill göra din felanmälan online kan du göra den i vår betaversion. För att få tillgång till denna skickar du ett mail till info@vaxjobostader.se, ange ditt produktnummer och ditt namn så skickar vi en länk och en aktiveringskod till dig. Om du testar denna tjänst tar vi också tacksamt emot din feedback. Tack för din hjälp! 

Har du några frågor? Hör av dig!

  • Google+