Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder

7 maj, 2019 | Nyheter | Aktiviteter |

Nu kör vi Odla kompis 2019

Välkommen till uppstartsträff den 9 maj!

Är du sugen på att odla egna grönsaker för att senare kunna skörda? Oavsett om du har odlingskunskaper eller inte, så är du välkommen ut i det gröna med oss. Tillsammans med odlingslärare Emil Aldén inspireras du till odling att njuta av under våren och hela sommaren lång!

Den 9 maj kör vi en uppstartsträff! Ta med grannen, hela familjen eller bara dig själv och sätt fingrarna i myllan och börja odla det du senare vill skörda.

Tid: Torsdag 9 maj, kl 18-20
Plats: Kvarterslokalen Hästhagen, Furutåvägen 28, Teleborg
​Odlingsplats: Vid kv Romavallen

Vi bjuder på fika!

Vad är Odla kompis?

Odla kompis är ett projekt som ska göra odling till en trevlig mötesplats. Mötesplatsen är till för alla som bor i Växjöbostäders bostadsområden. Oavsett ålder eller etnisk bakgrund. Projektet genomförs som en studiecirkel genom Studieförbundet Vuxenskolan.

Saina, som var en av våra odlare förra säsongen, säger så här om Odla kompis: Jag tycker verkligen om aktiviteterna vi gjorde, odla grönsaker och plantera fruktträd, skörda och laga mat. Jag försökte även lära mig bättre svenska under tiden, vilket är viktigt för mig. Hon vill gärna vara med även detta året, om inte skolan kommer emellan så kommer hon. Jag bjuder gärna med mina vänner också, säger hon självklart. Så gör som Saina, delta i Odla kompis 2019!

​Läs mer om Odla kompis 2018 > Odla kompis i full grönska

Välkommen till uppstartsträffen!

  • Google+