Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder

TV-utbud

I alla våra lägenheter finns ett kabel-TV-nät där Com Hem är operatör. I detta nät sänds ett grundutbud av TV-kanaler som ingår i hyran.

Grundutbud, analogt

Dessa kanaler ingår i grundutbudet: SVT1, SVT2, SVT24, TV3, TV4, Kanal 5, TV6, Sjuan, TV8,  Kanal 9, TV10, Kanal 11,Kanal 12, Barnkanalen/ Kunskapskanalen, Öppna Kanalen Växjö, Com Hem-kanalen, TLC och FOX.

Grundutbud, digitalt

Utöver de analoga kanalerna har alla Com Hem-hushåll även tillgång till digital-tv. Du behöver bara ha en digital mottagare som är godkänd av Com Hem, det vill säga box eller mottagare som är inbyggd i tv:n. Du behöver alltså inget abonnemang eller programkort för att se dessa digitala kanaler:

Extra tjänster

Utöver detta kan du köpa extra TV-tjänster, telefoni och internet. Information om Com Hems utbud och tilläggstjänster hittar du på  www.comhem.se. Planerar du att köpa en ny platt-tv så är ett tips att köpa en TV med inbyggd digitalbox för Com Hem (DVB-C mottagare).

Felanmälan

Felanmälan på TV måste göras direkt till Com Hem, på telefon 90 222. Vi på Växjöbostäder kan inte hjälpa till vid problem med TV-signalerna.

Automat:ee